...
Neljä suomalaista pakkausta sai WorldStarin
Stora Enso Packagingin Andbros Oy:lle suunnittelema valaisinten kuljetus- ja myyntipakkaus. Kuva: WPO.

Neljä suomalaisten yritysten kehittämää pakkausta on palkittu maailman parhaina WPO:n WorldStar 2018 -kilpailussa. Kolme näistä on kuitupakkausta.

WorldStar on vuosittain järjestettävä World Packaging Organization WPO:n järjestämä kilpailu, johon maailman parhaimmat pakkaukset voivat osallistua. WorldStareista kilpaili tällä kertaa yhteensä 318 pakkausta 38 eri maasta. Kaikissa sarjoissa palkitaan useita pakkauksia ja kilpailun esikarsintana toimivat kansalliset tai alueelliset kilpailut.

Atria voitti WorldStarin jauhelihalle suunnitellulla pakkauksellaan. Vakuumi ”jauhelihan kokoinen pakkaus” edustaa palkintoraadin mukaan lajissaan täysin uudenlaista pakkausratkaisua. Pakkaus on yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva. Joustomuovista valmistettu pakkaus vähentää materiaalin kulutusta ja säästää tilaa niin kuljetuksissa, kaupan hyllyllä, jääkaapissa ja roskiksessa.

AR Carton voitti Orionille suunnittelemallaan pakkauksella. Pakkaus on lapsiturvallinen ratkaisu koirille tarkoitetun, ääniltä rauhoittavan Sileo-geelin pakkaamiseen. Kartonkipakkauksessa on innovatiivinen mekanismi, jonka käytettävyys ”lapsilukkoineen” on hyvä.

Kalakantojen elvyttämiseen tarkoitettu mätirasia toi Pyrollille palkinnon. Pakkaus on valmistettu kartongista, joten se ei synnytä jätettä maatuessaan vesistöön, ja ratkaisee siten ympäristönsuojeluhaasteen.

Stora Enso Packagingin Andbros Oy:lle suunnittelema valaisinten kuljetus- ja myyntipakkauksen suunnittelu tuo aaltopahvipakkauksen parhaat puolet esiin.  Suunnittelu on erinomaista, pakkauksen kaikki pinnat on käytetty ja yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset joustopakkaukset kartonkipakkaukset kilpailut pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC