...
Elintarviketeollisuusliitolle puheenjohtaja HKScanilta
Jari Latvanen. Kuva: ETL.

HKScan Oyj:n toimitusjohtaja Jari Latvanen on valittu Elintarviketeollisuusliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään vuoden 2018 alusta.

”Elintarviketeollisuus on Euroopassa suurin teollisuudenala ja Suomessakin merkittävä toimiala, joka työllistää suoraan 38 000 henkeä. Koko ruoka-ala antaa työpaikan 340 000 suomalaiselle välilliset vaikutukset mukaan lukien. Se on 13 prosenttia kaikista työllisistä”, Jari Latvanen sanoo.

”Ruokia ja juomia valmistavia yrityksiä toimii kaikissa maakunnissa, joiden elinkeinoelämään ne tuovat tervetullutta vireyttä. Matalasuhdanteessakin ala on investoinut vakaasti, koska ihmisten on syötävä ja juotava joka päivä. Lupaavat näkymät viennissä, uudet innovaatiot ja kuluttajien vahva luottamus suomalaisiin elintarvikkeisiin rakentavat valoisaa tulevaisuutta. On huolehdittava, ettei yritysten kasvua ja kehitystä hankaloiteta liiallisella tai hätäisesti valmistellulla sääntelyllä”, Latvanen tähdentää.

Syyskokouksessa Elintarviketeollisuusliitolle valittiin myös varapuheenjohtajisto vuodeksi 2018. Ensimmäisenä varapuheenjohtaja jatkaa Valio Oy:n toimitusjohtaja Annikka Hurme ja toisena varapuheenjohtajana Elonen Oy:n toimitusjohtaja Jari Elonen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Elintarviketeollisuusliitto

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC