...
Suomeen kuusi ScanStar 2017 -pakkauspalkintoa
Orion Pharman lääkepakkaus voitti sarjansa ScanStarissa ja Pro Carton ECMA 2016 -kilpailussa. Pakkauksen rakennesuunnittelun ja toteutuksen teki A&R Carton Oy. Kartongin tuotti Stora Enso.
ScanStar-kilpailun palkintojen jako. Kuva: Pakkausyhdistys.

Suomalaiset yritykset saivat kuusi kymmenestä pohjoismaisesta ScanStar-palkinnosta. Ne jaettiin 29.11. PackSummit 2017 -tapahtumassa Lahdessa.

ScanStar-kilpailun palkintojenjako huipensi 29.11. Lahden Sibeliustalossa järjestetyn PackSummit 2017 -tapahtuman. Tuomaristo oli valinnut tällä kertaa yhden ScanStar-palkinnon saajan ylitse muiden. Atrian ”jauhelihan kokoinen pakkaus” sai tuomaristolta ScanStarin lisäksi ”First choice” -maininnan.

Muut palkinnonsaajat ovat APak ab / Mondi Wellpappe Ansbach GMBH (Ruotsi), AR Carton Oy (Suomi), Eltete TPM (Suomi), Glomma Papp (Norja), Pyroll Packaging Oy (Suomi), Stora Enso Packaging (Suomi) ja Valio Oy (Suomi). Plus Pack (Tanska) sai kaksi palkintoa.

ScanStar on yhteispohjoismainen pakkausalan toimijoiden kilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1969. Kilpailu on avoin kaikille Skandinaviassa suunnitelluille tai valmistetuille pakkauksille ja sen järjestämisvastuussa ovat vuorovuosina Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan pakkausalan toimialajärjestöt. Suomessa kilpailua edustaa Suomen Pakkausyhdistys ry. ScanStar-kilpailu toimii esikarsintana pakkausalan maailmanmestaruuskilpailuna pidettyyn WorldStar-kilpailuun, jonka järjestäjä on World Packaging Organization WPO.

Tänä vuonna toista kertaa järjestettyyn PackSummit 2017 -tapahtumaan kokoontui 320 pakkausalan ammattilaista kuulemaan alan kansainvälisiä näkymiä, parasta suomalaista osaamista ja ennakkoluulottomia innovaatioita.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-30

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kilpailut Pakkausyhdistys tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC