...
Pyroll Pakkaukselle Pantonen sertifikaatti
Pyroll Pakkauksen Joensuun tehtaan väki iloitsee sertifikaatista.

Pyroll Pakkausten Joensuun yksikkö on saanut Pantonen värinhallintasertifikaatin ensimmäisenä fleksopainotalona maailmassa.

Pyroll Pakkaukset kertoo haluavansa olla edelläkävijä pakkausten värinhallinnassa. Yritys aloitti yhteistyön pakkausten värinhallinnan asiantuntija Flexolahti Oy:n kanssa pilottihankkeella vuosi sitten. Vuoden aikana on tehty tarvittavat investoinnit, luotu värinhallinnan laatujärjestelmä sekä koulutettu henkilöstöä uusiin toimintatapoihin.

Uusi toimintatapa ja siihen liittyvät työkalut on nyt verifioitu X-Rite Pantonen luomalla Pantone Certified Printer Program -sertifikaatilla, joka täyttää myös alan kansainvälisten standardien vaatimukset. Pyroll Pakkausten Joensuun yksikön toiminnan taso tullaan verifioimaan jatkossa kerran vuodessa.

Kuluttajalle päätyvän pakkausratkaisun tuotantoon osallistuu useita toimijoita ja värinhallinta pakkauksen painatuksessa on yksi tärkeä osa. Kansainväliset brändit ovat jo aloittaneet uusien teknologioiden käyttöönoton toimitusketjuissa ja ennen pitkää uudet toimintatavat jalkautuvat myös Suomen pakkausteollisuuteen.

”Pakkauksissa käytettävillä väreillä on olennainen merkitys siihen, miten kuluttaja löytää haluamansa tuotteen kaupassa. Asia on tärkeä kuluttajan, tuotteen valmistajan ja kaupan näkökulmasta. Ostaminen on sujuvaa, tavara kiertää ja tuotteisiin käytetyt panokset eivät päädy hävikkiin”, sanoo Pyroll Pakkausten toimitusjohtaja Mikael Svennas.

Tutkimusten mukaan yli 70 % kuluttajatuotteiden ostopäätöksistä tehdään kaupassa. Brändin tunnistaminen perustuu jopa 80 % tapauksista pakkauksessa käytettyyn väriin. Kuluttajan ostopäätöksistä jopa 85 % tehdään sen perusteella, miten väriä on pakkauksessa käytetty. Ei siis ole yhdentekevää miten painovärit toistuvat suunnittelijan pöydältä valmiisiin pakkauksiin ja miten värit toistetaan samanlaisina jokaisella painoerällä.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
fleksopainotyöt pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC