...
Arlan maitotölkkeihin tulee tarinan kerrontaa
Kuva: Arla.

Arla on lisännyt maitotölkkeihinsä AR-sovelluksen, joka kertoo tarinaa Aamu-kissasta. Arla suunnittelee lisäävänsä kaikkiin tuotteisiinsa elämyksellisyyttä.

Aamu-kissan tarinaa voi seurata lataamalla Arilyn-sovelluksen sovelluskaupasta ja osoittamalla puhelimella Arlan maitotölkkiä, jossa on Aamu-kissan kuva. Tamagochi-tyyppisesti Aamu kasvaa, kun sen kanssa leikkii.

”Aamu-kissan tarinan kautta pystymme koskettamaan maidon ystäviä uudella tavalla ja sitä kautta myös sitouttamaan tuotteeseen,” kommentoi konseptin yhteistyössä Arlan kanssa suunnitellut Isobar Finlandin toimitusjohtaja Mikko Rissanen.

Lisäksi kampanjaa on ollut mukana toteuttamassa mediatoimisto Carat, Boutique Animation ja Lability.

Kyseessä on Arlan ensimmäinen AR-toteutus Suomessa. Maito kuuluu monen perheen jokaiseen päivään ja voi siitä syystä joutua sivurooliinkin. Toteutuksen kautta Arla haluaa nostaa maitopurkin ansaitsemalleen paikalle ja herättää maidonjuojat keskustelemaan maidosta ja sen alkuperästä.

”Tavoitteemme on ilahduttaa maidon ystäviä ja tarjota jotain uutta ja jännittävää perheiden maitohetkiin”, kertoo Tomi Sirén, Arlan digitaalisen markkinoinnin päällikkö.

”Jos Aamu-kissa saa perheen pienet ja miksei isommatkin hyvälle tuulelle, niin olemme osuneet tavoitteeseemme”, hän jatkaa.

Arla Suomen visio on, että jokaisessa tuotteessa on tulevaisuudessa elämyksellinen lisätyn todellisuuden osa. ”Haluamme tuoda geneeriseen tuotekategoriaan tarinankerronnallista lisäarvoa uutta teknologiaa hyödyntämällä”, toteaa Sirén.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset elintarvikepakkaukset nestekartonkipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC