...
Stora Enson arkittamo Saksassa Pyrollille
Pyrollin arkituskone. Kuva: Pyroll.

Stora Enso on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy Saksan Baienfurtissa sijaitsevan paperin ja kartongin arkittamoliiketoimintansa Pyroll Oy:lle.

Arkittamon liiketoiminta käynnistyi huhtikuussa 2009 ja se on kokonaan Stora Enson omistuksessa. Kauppa tukee tiedotteen mukaan Stora Enson kasvustrategiaa kuluttajapakkauskartonkiliiketoiminnassa, jossa keskitytään tuottamaan arvoa asiakkaille olemalla kansainvälinen edelläkävijä korkealaatuisissa ensikuitukartonkiin perustuvissa ratkaisuissa. Arkittamoliiketoiminta ei kuulu Stora Enson ydinliiketoimintaan.

Uudelle omistajalla arkitus on keskeinen osa liiketoimintaa, ja sillä on paremmat mahdollisuudet kehittää Baienfurtin arkittamoa. Stora Enso pysyy Baienfurtin avainasiakkaana.

Kauppa saataneen päätökseen vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä. Arkittamo työllistää noin 60 henkilöä pois lukien ulkoistettu henkilöstö, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 15 milj. euroa.

Sopimusjalostus on yksi Pyroll-konsernin toimialoista pakkausten ja paperitukun lisäksi. Pyroll on yksi Pohjoismaiden johtavia paperin, kartongin ja muovin jalostajia. Tällä hetkellä Pyroll työllistää lähes 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-24

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC