...
Uusia tehokeinoja kartonkipakkauksiin


 
Scodix E106 digitaalinen tehostepainokone. Kuvat: Scodix.

Israelilainen Scodix on lanseerannut kaupallisesti tehostepainokoneen, jolla voidaan tehdä taivekartongista valmistettaviin pakkauksiin aivan uudenlaisia tehosteita.

Scodixin mukaan uudella B1-koon E106 -painokoneella voidaan käyttää foliota folion päällä, aistiefektejä folioinnin päällä, personoituja aistiefektejä ja personoituja folioefektejä. Tällaisia tehokeinoja ei ole aikaisemmin pystytty toteuttamaan.

Scodixin mukaan digitaalinen Scodix E106 on käänteentekevä uutuus erikoisefektien tuotannossa ja viimeistelyssä. Se esiteltiin ensi kertaa Drupa-messuilla 2016. Koneen formaatti on 1060 x 760 mm ja nopeus jopa 4 000 arkkia tunnissa.

Euroopassa uuden koneen on ottanut ensimmäisenä käyttöön saksalainen Gundlach Packaging Group. Scodix järjestää yhtiön tiloissa Oerlinghausenissa 4.-6.12. uuden koneen esittelytilaisuuden. Nestlén johtaja Alvise Cavalari kertoo tilaisuudessa, miten tarjontaketjun tarpeet ovat nopeasti muuttumassa, ja miten tämä muuttaa kartonkipakkauksien tekoa.

Scodixin toimitusjohtaja Roy Porat uskoo erikoisefektien tarjoavan pakkausten tuottajille mahdollisuuden tarjota tuotteisiin lisää arvoa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus efektit foliointi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC