...
Joulukalentereissa on kysyntää innovaatioille
Lauensteinin voittoisa kalenteri. Kuvat: A&R Carton.

Joulukalenteri makeisilla on sesonkituote, jonka tekeminen tulee helposti kalliiksi. A&R Carton on kehittänyt ratkaisuksi pulmaan voittoisia konseptipakkauksia.

A&R Carton kehitti saksalaiselle Lauenstein-suklaabrändille tyylikkään joulukalenterin, joka pohjautuu standardikonseptiin. Lauensteinin kalenteri voitti arvostetun saksalaisen Promotional Gift Award 2017 -palkinnon sarjassa Premium Products & Brand Articles.

Lauensteinin kalenterin ikkunassa voidaan käyttää vaihtuvasti useiden saksalaisten kaupunkien siluettikuvia ja niiden edessä vaihtuvia koristeita, esim. joulukuusta. Pakkauksessa on käytetty sekä kohokuvioita että foliointia ja braille-kirjoitusta numeroiden kohdalla.

Kalenterissa käytetään A&R Cartonin kehittämään teatteri-konseptia. Viiteen eri pohjakonseptiin sisältyvät mm. keinuhevonen ja enkeli. Konseptit sisältävät rakennemallit makeisten puoliautomaattiselle täytölle ja manuaaliselle täytölle.

Joulukalenteri makeistäytteellä on edelleen suosittu lahja myös Britanniassa. Printweek-lehden mukaan tänä jouluna on nähty perinteisten suklaakalenterien lisäksi paljon uusia vaihtoehtoja. Niitä ovat mm. lemmikkieläinten ruokatäytteiset kalenterit ja hinnaston toisessa päässä yli 100 puntaa maksavat luksuskalenterit, joissa on esim. alkoholinäytteitä tai kosmetiikkaa. Kellogg tarjoaa kalenteria, jossa on aamiaismuroja joka päiväksi.

Myös personoidut joulukalenterit ovat suosittuja, ja niitä tarjotaan monissa verkkokaupoissa
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC