...
Tölkkien painatustekniikka palkittiin InPrint-messuilla
Tuotantolinjalle voidaan personoida tölkkejä entistä tehokkaammin. Kuva: InPrint.

Teollisen painamisen InPrint-messut antoivat innovaatiopalkinnon uudelle tuotantolinjalle, jossa painetaan digitaalisesti kuvia metallitölkkeihin entistä tehokkaammin.

Palkinnon saivat Tonejet ja Rockwell Automation, jotka ovat kehittäneet linjan yhdessä. Tonejet on tiedotteen mukaan ainoa pitkälle kehitettyjen sähköstaattisten drop-on-demand -digipainokoneiden valmistaja. Tonejetin Cyclone Digital Can Decorator -laitteella voidaan personoida ja kustomoida juomatölkkejä tuotantolinjalla vaihtamatta painolevyjä tai värejä.

Esimerkiksi maailman suurimpiin kuuluva panimoyhtiö AB InBev käytti Tonejetin tekniikkaa heinäkuussa 2017 tehdäkseen kustomoituja tölkkejä Tomorrowland-festivaaleille. Tölkkeihin painettiin 15 maan lippuja kysynnän mukaan, ja kaikkiaan tuotettiin 10 000 tölkkiä. Pienin tuotantoerä oli 15 tölkkiä ja suurin 1 400.

Uudella tuotantolinjalla käytetään Rockwell Automation -yhtiön iTRAK-kuljetusjärjestelmää. Linjalla pystytään painamaan tölkkejä aikaisempaa joustavammin ja tuottavammin.

InPrintin innovaatiopalkintoa sponsoroi Ricoh. Palkinto on tunnustus merkittävästä kehitystyöstä teollisessa painamisessa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-15

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
metallipakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC