Finnvacum laajentaa toimintaa Ruotsissa
Tavoitteemme on olla yksi suurimmista elintarvikealan pakkauslaitteiden toimittajista, sanoo Fiinvacumin Joakim Petersén.

 

Elintarviketeollisuudelle pakkauskoneita toimittava suomalainen Finnvacum Oy laajentaa toimintaansa Ruotsissa yrityskaupalla ja pyrkii alan suurimpien joukkoon.

Suomalaisyhtiön tytäryhtiö Finnvacum Sverige AB on jo monia vuosia toimittanut pakkauskoneita, pakkaustarvikkeita ja huoltopalveluja Ruotsin elintarviketeollisuudelle. Nyt toiminta laajenee, kun yritys osti marraskuussa Sundsvallissa toimivan Lars Norin AB -yhtiön liiketoiminnan.

Lars Norin on toiminut pitkään pakkauskoneiden toimittajana elintarviketeollisuudelle. Nyt Finnvacum perustaa Sundsvalliin myyntikonttorin, jonka myynnistä vastaa Patrik Norin.

”Liiketoimintakaupan ja myyntikonttorin avulla jatkamme matkaamme kohti yhdeksi pakkauskoneiden suurimmista toimittajista Ruotsin elintarviketeollisuudelle”, sanoo Joakim Petersén, Finnvacumin varatoimitusjohtaja.

Finnvacum ja sitä edeltänyt yhtiö Suomen Union ovat vuodesta 1965 toimineet Suomessa elintarviketeollisuuden toimittajana ja luoneet pitkäaikaiset suhteet moniin elintarvikkeiden pakkausteknologian johtaviin maailmanmerkkeihin ja laitetoimittajiin.

Viime vuonna Finnvacum fuusioi leipomoalan koneita toimittavan Bamach Oy:n emoyhtiöön. Bamachin yritysnimi säilyi markkinointinimenä leipomoalan tuotteille.

Tämän vuoden alussa PM DIGI Oy sulautui Finnvacum Oy Ab:hen. PM Digi tuotemerkki säilyi erillisenä tavaramerkkinä. PM Digi on tuonut maahan punnitus-, pakkaus- ja merkintälaitteita.

Finnvacum Oy:n liikevaihto oli 15,9 miljoonaa euroa tammikuussa 2017 päättyneellä tilikaudella. Henkilökunnan määrä oli 38.

Tavoitteemme on olla yksi suurimmista elintarvikealan pakkauslaitteiden toimittajista, sanoo Joakim Petersén.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-14

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuuden koneet ja laitteet

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC