Huhtamäelle uusi tehdas tarjoilupakkauksille
Huhtamäen tehdas Hämeenlinnassa. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäki investoi noin 11 miljoonaa euroa Hämeenlinnaan rakennettavaan uuteen tuotantolaitokseen. Tarjoilupakkausten tuotanto siirretään nykyisestä 1960-luvulla rakennetusta kiinteistöstä uusiin ja ajanmukaisiin tiloihin.

Rakentamisen suunnitellaan alkavan kevättalvella 2018. Uuden tuotantolaitoksen odotetaan aloittavan toimintansa keväällä 2019. Investointi ajoittuu pääosin vuodelle 2018.

"Liikkuva ja osin kiireinenkin elämäntyyli kasvattaa mukaan otettavien ruokien ja juomien kulutusta. Tämä luo meille kasvumahdollisuuksia, joihin pystymme investoinnin avulla tarttumaan entistä paremmin", toteaa Huhtamaki Foodservice Nordicin toimitusjohtaja Maisa Katila.

Investoinnin yhteydessä tehtaan konekantaa uusitaan ja automaatiota lisätään. Kilpailukykyä parannetaan myös suunnittelemalla uudet tilat lean-periaatteiden mukaisesti tavaravirtoja sujuvoittaen ja tuotantotiloissa tapahtuva turha liikenne minimoiden. Tuotantotilojen ajanmukaistaminen parantaa myös työturvallisuutta ja ergonomiaa.

"Hämeenlinna on hyvä paikka tuotantolaitoksellemme. Täällä on osaavaa ja kokenutta työvoimaa, ja lisäksi raaka-aine saadaan läheltä. Uuden tehtaan myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme Pohjoismaissa ja Baltiassa", Katila sanoo.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-13

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Huhtamäki tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC