Elintarvikeyrityksille hyvinvointisivusto
Polar 15 -juustossa käytetään Valion kehittämää ValSa-maitosuolaa.

Elintarviketeollisuusliitto on avannut verkkosivut, joilla esitellään ruokia ja juomia valmistavien yritysten työtä hyvän ravitsemuksen ja ihmisten hyvinvoinnin eteen.

Suomessa elintarviketeollisuus on tehnyt Elintarviketeollisuusliiton (ETL) mukaan jo vuosikymmeniä työtä esimerkiksi suolan vähentämiseksi elintarvikkeista ja on siinä Euroopan edelläkävijä. Tuotekehitystä tehdään myös sokerin vähentämiseksi sekä kasvisten lisäämiseksi ihmisten ruokavalioihin. Rasvan määrään ja laatuun kiinnitetään huomiota.

”Elintarvikeyritykset tutkivat tarkoin kuluttajien odotuksia ja valmistavat niiden mukaisia hyvinvointia tukevia tuotteita. Kuluttajien hyvinvointi on yrityksille tärkeää”, johtaja Marleena Tanhuanpää ETL:stä kertoo.

”Ravitsemus ja hyvinvointi kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin koskaan, ja yrityksissä tehdään työtä aiheen ympärillä päivittäin. Suomessa on kehitetty monia menestyneitä ravitsemusinnovaatioita, kuten Benecol, Rypsiporsas ja Valio ValSa”, Tanhuanpää toteaa.

Yritykset auttavat ihmisiä tekemään omaa hyvinvointia edistäviä valintoja myös tarjoamalla monipuolisen tuotevalikoiman ja tietoa, joka ohjaa syömään hyvin. Hyvinvointia tuetaan muun muassa tarkoituksenmukaisilla pakkauksilla ja inspiroivilla resepteillä.

Hyvinvointisivuston esimerkit on jaettu viiteen eri teemaan, jotka ovat innovaatiot, tuotemuotoilu, vastuullinen markkinointi, pakkauskoot sekä aktiivinen elämäntapa. Sivustolla myös oikaistaan yleisiä, mutta virheellisiä uskomuksia elintarvikeyrityksistä ja ravitsemuksesta. Sivustolle lisätään esimerkkejä koko ajan.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-09

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus Elintarviketeollisuusliitto Raisio Valio

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC