Stora Enson älypakkauksia Microsoftin pilvessä
Stora Enso esittelee älypakkausratkaisuja mm. Yotube-videolla.

Stora Enso aloittaa yhteistyön Microsoftin kanssa älypakkauksissa. Yhtiö käyttää älypakkauksista saatavan tiedon hallinnassa Microsoftin Azure-pilvipalvelua.

Stora Enso aloittaa yhteistyön Microsoftin kanssa tarjotakseen asiakkailleen pilvipalveluja hyödyntäviä, älykkäitä pakkausratkaisuja. Stora Enso käyttää jatkossa älypakkauksista saatavan tiedon hallinnassa Microsoftin Azure-pilvipalvelua, joka on yritysten johtava alusta digitalisaation hyödyntämisessä. Pilvialustan avulla innovatiivisia älypakkauksia käyttävät asiakkaat voivat kerätä tietoa analysoitavaksi luotettavasti ja turvallisesti.

Stora Enso hyödyntää älypakkauksissaan nykyisin yleistä RFID-radiotaajuustunnistusta. Se mahdollistaa tuotteiden paikantamisen ja seuraamisen sekä koskemattomuuden todentamisen läpi koko toimitusketjun. NFC-lähitunnistuksen avulla brändien omistajat voivat myös tarjota lisätietoa loppukäyttäjille, joilla on NFC-toimintoa tukeva älypuhelin.

“Microsoft Azure on skaalautuva ja luotettava alusta meille ja globaalisti toimiville asiakkaillemme. Pakkaustietoja voidaan nyt kerätä ja analysoida milloin ja missä tahansa. Asiakkaat saavat ennennäkemättömän paljon arvokasta tietoa esimerkiksi toimitusketjun suorituskyvystä ja kuluttajakäyttäytymisestä. Älykkäät pilvipohjaiset ominaisuudet ja uusiutuvat pakkaukset on yhdistelmä, joka auttaa parantamaan tehokkuutta ja kannattavuutta”, sanoo Teemu Salmi, Senior Vice President, CIO & Head of Digitalization, Stora Enso.

Stora Enso ja Microsoft ovat mukana useiden eri alojen kansainvälisten suuryritysten hankkeissa, joissa kehitetään älykkäitä pakkauksia.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC