EFI panostaa lisää aaltopahvin painamiseen
EFI Nozomi C18000 -painokone Drupassa 2016.

Amerikkalainen EFI on toimittanut ensimmäisen Nozomi-aaltopahvikoneensa ja ostanut aaltopahvin tuotanto-ohjelmistoja tekevän ohjelmistotalon.

EFI esitteli Nozomi C18000 -painokoneen Drupa-messuilla keväällä 2016. Single-pass LED-inkjetkone on yhtiön mukaan pitkälle kehitetty tuotantojärjestelmä monipuoliseen aaltopahvipakkasten painamiseen. Koneella voidaan painaa sekä ohutta että jopa kaksikerroksista aaltopahvia eri laatuvaihtoehtoina täydellä nopeudella.

Nozomi C18000 voi painaa 75 metriä minuutissa tuottaen tunnissa jopa 7 224 neliömetriä painettua aaltopahvia. Käytössä on laajimmillaan seitsemän väriä mukaan luettuna valkoinen. Painatuksen resoluutio on 360 x 720 dpi:tä. Koneessa on in-line laadunvalvontajärjestelmä.

EFI:n toimitusjohtaja Guy Gecht kertoi osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä lokakuussa, että ensimmäinen toimitettu Nozomi on tuottamassa miljoona neliömetriä aaltopahvia lokakuussa. Yhtiö on toimittamassa neljä konetta neljännellä kvartaalilla ja ennustaa toimittavansa 24 konetta ensi vuonna.

EFI aikoo luopua etikettipainokoneista

Gechtin mukaan aaltopahviin tehdyt investoinnit tuottavat nyt hedelmää ja yhtiö uskoo tämän alueen olevan seuraava ja potentiaalisesti tärkein teollisen mustesuihkupainamisen markkina.

Vahvistaakseen otettaan markkinoista EFI on ostanut aaltopahvin tuotanto-ohjelmistoja tekevän Escada Systems -yrityksen. Se tarjoaa työnkulkuohjelmistoja aaltopahvipainamisen koko prosessiin.

Samanaikaisesti EFI on luopumassa etikettipainokoneistaan kuitenkin, niin että musteiden tuotanto pidetään yhtiöllä. Gechtin mukaan EFI aikoo keskittyä nopeasti kasvaviin tekstiilien ja pakkausten painamisen markkinoihin. 


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset EFI etiketit pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC