Heidelbergiltä uudenlainen sylinteristanssi
Uusi sylinteristanssi kiinnosti LabelDayn osanottajia. Kuva: Heidelberg.

Heidelberg on kehittänyt sylinteristanssin, jonka luvataan parantavan tuottavuutta huomattavasti. Yhtiö on tuonut muitakin uutuuksia pakkausten tuotantoon.

Uusi Speedmaster XL 106-DD sylinteristanssi leikkaa in-mould-etiketteihin (IML) injektioreikiä, joiden läpimitta on viisi millimetriä tai enemmän. Leikkuujäte poistetaan täydellisesti yhdellä kertaa. Käsiteltävien materiaalien paksuus voi olla 0,05–0,3 millimetriä.

Uusi laite sopii erityisesti IML-etikettien tuotantoon, mutta sillä voidaan käsitellä myös paperia ja muovia. Etikettien tuotanto tapahtuu yhtenä prosessina ilman keskeytystä. Heidelberg lupaa laitteen kaksinkertaistavan läpimenon sekä puolittavan kuntoonlaittoajan ja työkalukustannukset.

Heidelberg esitteli ratkaisujaan IML-, märkäliimattavien ja itsekiinnittyvien etikettien tuotantoon LabelDay-tapahtumassa syyskuussa. Esillä oli IML-etikettien tuotantoon räätälöity Speedmaster XL 106 -painokone, joka toimii LED UV -kuivauksella. Aikaisemmin tänä vuonna yhtiö lanseerasi kolme pakkausten viimeistelylaitetta.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-11-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC