Metsäyhtiöille tunnustusta vastuullisuudesta
Metsä-Boardin Husumin tehdas Ruotsissa. Kuva: Metsä-Board.

Suomalaiset metsäyhtiöt Metsä Board ja UPM ovat parasta A-luokkaa CDP:n globaalissa ympäristötietojen raportointijärjestelmässä.

CDP on maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon ympäristöraportointiin keskittyvä organisaatio. Se listaa A-listalle maailmanlaajuisesti yrityksiä, jotka ovat kuluvan vuoden aikana omalla toiminnallaan osoittaneet johtajuutta ympäristöriskien minimoimiseksi. UPM on yksi neljästä yrityksestä, jotka on listattu A-listalle sekä vesi- että metsäohjelmassa.

CDP arvioi A-D-listoillaan yrityksien ilmastoon, veteen ja metsiin kohdistuvaa toimintaa. Raporteissa on mukana yli 3 000 globaalia yritystä, joista parhaat listataan A-listalle.

"UPM on sitoutunut kansainvälisesti hyväksyttyihin kestävän metsänhoidon periaatteisiin sekä minimoimaan toimintansa haitalliset vaikutukset vesistöihin", kertoo Tuomas Niemi UPM:n ympäristö- ja vastuullisuustiimistä.

Metsä Board pääsi jälleen CDP:n A-listalle vesi- ja ympäristöohjelmissa. Yhtiölle tämä on kolmas peräkkäinen vuosi Water A - ja toinen Climate A -listalla. Yhtiö saavutti myös kolmannen peräkkäisen Leadership-statuksen CDP:n metsäohjelmassa.

"Olemme iloisia, että CDP on jälleen valinnut Metsä Boardin maailman vastuullisimpien yritysten joukkoon. Kestävä kehitys yrityksissä lähtee ylimmästä johdosta. Näin varmistetaan sitoutuminen läpi organisaation. Ympäristöhyötyjen lisäksi CO2-päästöjen ja vedenkäytön vähentäminen ovat tuoneet myös kustannussäästöjä Metsä Boardille", sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys Metsä Board UPM

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC