...
Miljoona yksilöllistä jugurttipurkkia
Shake-jogurtista on tehty miljoona erilaista pakkausta. Kuva: Immer.

Latviassa on valmistettu miljoona yksilöllisesti koristeltua juotavan Shake-jogurtin pulloa. Ne teki Immer Digital HP:n ohjelmilla ja painokoneella.

Tuotepakkaukset valmistettiin Immer Digitalin joustopakkaustehtaalla Latviassa digitaalisella HP Indigo 20000 -painokoneella. Pullojen kuviot tehtiin Mosaic-ohjelmalla.

”Tämä tuotepakkausratkaisu on uusi innovaatio koko Euroopan mittakaavassa, ei pelkästään Baltian maissa. Vastaavia ratkaisuja ovat käyttäneet menestyksekkäästi Coca-Colan ja Nutellan kaltaiset brändit. Juotavien jogurttituotteiden myyntimäärät ovat kasvaneet tuotteen ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen ansiosta”, kertoo Immer Groupin pääjohtaja Irina Miroshnik.

Mosaic-ohjelmaa ja digipainatusta on käytetty myös muissa Tukuma Piens -yhtiön tuotteissa. Yhtiö sponsoroi Latvian miesten koripallomaajoukkuetta. Koripallon EM-turnauksen aikana kuluttajilla oli mahdollisuus ostaa Baltais-proteiinijogurttipakkauksia, joissa oli joukkueen 16 pelaajan kuvat ja nimikirjoitukset.

Immer Digital on tiedotteen mukaan ensimmäinen pohjoiseurooppalainen yritys ja maailmanlaajuisestikin yksi harvoista yrityksistä, joka käyttää digitaalista HP Indigo 20000 -painokonetta joustopakkausmateriaalien valmistukseen. Painokone on täysin turvallinen käyttää elintarvikepakkausten valmistuksessa. Väriaineet ovat vesipohjaisia ja ympäristöä säästäviä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus HP joustopakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC