...
Dokument-Tarra vahvistui tarramarkkinoilla
Kuva: Dokument-Tarra.

Dokument-Tarra Oy on ostanut PS-Print Oy:n koko osakekannan Tekniseri Group Oy:ltä 02.10.2017. Kauppa vahvistaa nyt muodostuneen Dokument-Tarra -konsernin asemaa Suomen tarramarkkinoilla.

Dokument-Tarra Oy on joensuulainen tarrapaino, jonka tuotanto sijaitsee nykyisin Keuruulla. Yhtiö on valmistanut tarroja jo vuodesta 1987 lähtien. Toteutuneen yrityskaupan myötä joensuulaisen perheyrityksen toiminta laajenee Kemiin, jossa PS-Print Oy jatkaa toimintaansa. Lisäksi yhtiöllä on myyntikonttorit Lappeenrannassa, Raisiossa ja Jyväskylässä.

Dokument-Tarra -konsernin painotaloissa pyörii yrityskaupan myötä yhteensä 10 tuotantokonetta. Henkilöstön määrä kasvaa 23 työntekijästä 36 työntekijään. Tiedotteen mukaan yrityskaupan myötä konserni parantaa asemiaan tarrapainomarkkinoilla saadessaan ammattitaitoiseen joukkoonsa uutta osaamista ja laajenevan tuotevalikoiman. Tuotannon kasvava volyymi parantaa myös konsernin kustannuskilpailukykyä.

Konsernin vuotuisen liikevaihdon odotetaan kohoavan 6 miljoonaan euroon ja markkinaosuuden n. 15 %:iin. Yrityskaupan myötä Dokument-Tarra -konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä pidemmälle jalostettuja ja näyttäviä tuote-etikettejä sekä tarroja.

Silkkipaino- ja kuumafoliointitekniikoin valmistettuja etikettejä käytetään mm. juoma-, kosmetiikka- ja kemianteollisuudessa. Lisäksi konserni pystyy tarjoamaan pienten sarjojen digipainoetikettejä. PS-Print Oy on erikoistunut korkean jalostusasteen tuote-etiketteihin, jotka sisältävät näyttäviä erikoiskoristeluja.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-03

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit pakkauspainaminen tarrat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC