...
Älykäs ja hyllyssä erottuva klusteripakkaus
Yamasa-sikareiden pakkaus. Kuva: Pro Carton.
Dr. Babor-kostutusampullien pakkaus. Kuva: Pro Carton.

Timantin muotoon koottu sikareiden klusteripakkaus voitti sarjansa European Carton Excellence -kilpailussa älykkäällä ja huomiota herättävällä muodollaan.

Yamasa-sikareiden pakkauksen tilaaja oli Davidoff ja sen valmisti PAWI Verpackungen Stora Enson EnsocoatTM-kartongista. Pakkaus voitti non-food sarjan. Pakkauksessa on viisi yksittäispakkausta, jotka on koottu yhteen Yamasan logon muotoa kuvastavaksi tähdeksi. Pakkaus on painettu offsetilla ja viimeistelty kuumafolioinnilla.

Palkintolautakunnan mukaan pakkaus on hyvin älykäs, attraktiivinen ja huomiota herättävä. Davidoff on premium-merkki, ja kartonki kuvastaa brändin arvoa.

Toinenkin voittajapakkaus on tehty Stora Enson kartongista. Edelmann voitti volyymimarkkinoiden sarjan Dr. Babor-merkille tehdyllä ihon kostutusampullien pakkauksessa. Tämäkin pakkaus on valmistettu EnsocoatTM-kartongista.

Palkintolautakunnan mukaan pakkauksessa on pehmeä lakkaus, joka tuntuu kuin pehmeältä iholta. Värit heijastavat korkeaa laatua ja kohopainatus lisää ylellistä tuntua. Pakkauksen rakenne helpottaa käyttäjää, sillä avatessa ampullit nousevat ylös.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-03

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset kilpailut Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC