...
AR Packaging keskittää pakkaustuotantoa
A & Cartonin Venäjän tehtaiden tuotantoa. Kuva: AR Packaging.

AR Packaging keskittää toimintaansa harvempiin tehtaisiin Suomessa ja Venäjällä. Euran Kauttuan tehtaan tuotanto siirtyy muihin tehtaisiin.

AR Packaging on tiedotteen mukaan kasvanut yrityskauppojen myötä ja siirtynyt yleispakkauksista valikoituihin tuotesegmentteihin. Useilla tehtailla on eri puolilla Euroopassa tehty merkittäviä investointeja, joiden tarkoituksena on taata alan viimeisimmän kehityksen mukaiset koneet ja laitteet kasvun myötä laajenevien tehtaiden tukemiseksi.

"Meillä on käytössä laaja investointiohjelma, johon sisältyy esimerkiksi neljän uuden painokoneen asentaminen vuosien 2016–2018 aikana sekä Krakovassa, Puolassa ja Tabasalussa, Virossa sijaitsevien tehtaiden laajentaminen", kertoo Harald Schulz, AR Packaging -konsernin toimitusjohtaja.

Pohjoismaisilla kartonkimarkkinoilla kustannuksia tulee yhtiön mukaan merkittävästi pienentää ja toimintaa keskittää kilpailukyvyn ja kannattavuuden säilyttämiseksi. Tämän johdosta AR Packaging on päättänyt sulkea A&R Carton Oy:n tuotannon Kauttualla ja siirtää tuotantovolyymit muille tehtaille Pohjoismaiden alueella. Myynti, asiakaspalvelu ja rakennesuunnittelu säilyvät Kauttualla.

Vuonna 2015 tapahtuneen Mead Westvacon Euroopan toimintojen hankinnan jälkeen AR Packagingillä on kolme tehdasta Venäjällä. Myynnin määrän kehitys ja kasvava hintapaine eivät kuitenkaan tue kolmen tehtaan ylläpitoa alueella. Näin ollen kapasiteetti- ja infrastruktuurikustannuksia on pienennettävä, jotta Venäjän syväpainotoiminnan kannattavuusvaatimukset voidaan saavuttaa. A&R Cartonin tehdas Moskovassa suljetaan. Jatkossa konserni palvelee Venäjän markkinoita kahdella, Pietarissa ja Timashevskissa, sijaitsevalla tehtaalla.

Ilmoitetuilla muutoksilla on vaikutusta noin 150:een Venäjän ja Suomen toimintojen työntekijään. AR Packaging tarjoaa työntekijöille mahdollisuuksien mukaan siirtoa muille toimipaikoille.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-03

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
A & R Carton aaltopahvipakkaukset elintarvikepakkaukset kartonkipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC