...
Arla Suomelle uusi toimitusjohtaja
Kai Gyllström. Kuva: Arla.

Arla Suomen toimitusjohtaja Reijo Kiskola siirtyy eläkkeelle 31.12.2017. Hänen tilalleen tulee toimitusjohtajaksi Kai Gyllström.

Kiskola on johtanut Arlan toimintoja Suomessa seitsemän vuotta. Loppusyksystä 63 vuotta täyttävällä Kiskolalla on takanaan 40 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta, josta suurin osa meijeriteollisuudesta.

Uutena toimitusjohtajana Arla Suomea ryhtyy luotsaamaan KTM, MBA Kai Gyllström. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2018. Gyllström toimii tällä hetkellä Arla Foodsin Food Service -toimintojen johtajana ja Euroopan johtoryhmän jäsenenä.

Gyllström aloitti uransa Arlalla vuonna 2009, jolloin hän vastasi Arla Suomen liiketoimintojen kehittämisestä. Hän toimi kaksi vuotta talous- ja hallintojohtajana, kunnes sai vastuulleen markkinoinnin ja tuotekehityksen.

 Gyllströmin urapolku jatkui Suomesta Saudi-Arabiaan, jossa hän johti Arlan paikallista liiketoimintaa. Viime vuoden kesäkuusta lähtien hänen vastuullaan on ollut rakentaa Arlan Food Service -organisaatio Eurooppa-divisioonan alle.

"Odotan innolla ja motivoituneena yhteistyötä niin henkilöstön, maidontuottajien, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Arlalla on vielä paljon mahdollisuuksia Suomessa. Hallussamme on kotimaisten vahvuuksien lisäksi emoyhtiö Arla Foodsin vahvuudet. Meillä on myös mielenkiintoinen markkina-asema, sillä olemme haastajan asemassa Suomessa. Tämä antaa meille mahdollisuuden ja luvan olla sekä luova että kekseliäs, niin toiminnoissamme kuin näkemyksissämme", toteaa Kai Gyllström.

Arla Oy:n liikevaihto oli 341 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja henkilökunta oli 295.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-10-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Arla elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC