...
Älytarroihin uutta tekniikkaa Avery Dennisonilta
TT Sensor Plus-älyetiketti voidaan asentaa kuljetuspakkauksen päälle tai sisään lämpötilan mittaamiseksi. Kuva: Avery Dennison.

RFID-tekniikoita käytetään yhä enemmän esineiden internetin (IoT) toteuttamiseen. Avery Dennison esitteli Labelexpo-messuilla uusia ratkaisuja älykkäiden tarrojen ja etikettien tekemiseen.

Avery Dennison on kehittänyt Intelligent Label Solutions -tuoteryhmän, joka tarjoaa etikettiratkaisuja informaation tallentamiseen ja välittämiseen langattomasti.

”RFID muuttaa markkinat ja on esineiden internetin ytimessä. Se tulee mullistamaan etiketit ja tuotepakkaukset. Uusilla ratkaisuillamme brändin omistajat ja konvertoijat voivat pysyä kehityksen eturintamassa”, sanoo Georg Müller-Hof, markkinointijohtaja, Avery Dennison Europe.

Yhtio tarjoaa laajan valikoiman upotettavia RFID-tagejä. Ne ovat erittäin ohuita, kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja paineherkkien älytarrojen toteuttamiseen.

Yhtiö tarjoaa myös pientä yhden kerran käytettävää TT Sensor Plus-älyetikettiä, joka voidaan asentaa kuljetuspakkauksen päälle tai sisään lämpötilaa koskevien tietoja mittaamiseksi ja tallettamiseksi. Tiedot talletetaan NFC-mikrosirulle, ja ne voidaan ladata älypuhelimen tai tietokoneen avulla missä tahansa pakkauksen kuljetuksen kohdassa. Ratkaisu on tarkoitettu lääkkeiden, elintarvikkeiden, juomien ja muiden kuljetusten valvontaan silloin kun tarvitaan lämpötilan tarkkaa seuraamista.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset Avery Dennison etiketit tarrat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC