...
Uusi etikettipainokone korkealla resoluutiolla


AccurioLabel 190 -painokone. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta julkisti Labelexpo Europe messuilla uuden digitaalisen AccurioLabel 190 -etikettipainokoneen. Yhtiö kertoi myös, että uuden koneen edeltäjän on hankkinut globaalisti jo 100 asiakasta.

Yhtiö julkisti ensimmäisen etikettipainokoneensa C71cf:n Labelexpo Europe-messuilla kaksi vuotta sitten. Nyt panostukset jatkuvat, ja uusi kone korvaa tämän mallin. AccurioLabel 190 on tooneritekniikalla toimiva rullapainokone, joka tarjoaa offset-tasoisen painolaadun 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla. Painomateriaaleja ei tarvitse esipäällystää.

Euroopassa tarjottava AccurioLabel 190 kehitettiin yhteistyössä tanskalaisen GM-yhtiön kanssa. Koneessa on in-line GM:n viimeistely-yksikkö GM DC330Mini. Toimituksen alkavat joulukuussa.

Konica Minoltan standilla oli messuilla vilkasta myös siksi, että yhtiön osakkuusyhtiö MGI Digital Technology esitteli uuden digitaalisen erikoistehostekoneen. JETvarnish 3DWeb on tarkoitettu etiketteihin ja joustopakkauksiin, ja sillä voidaan mm. tehdä 3D spotti UV-päällystystä, lakkauksia ja foliointiefektejä. Koneessa on myös fleksoyksikkö päällystämiseen ja puolipyörivä stanssi, kaikki yhdessä linjassa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
efektit etiketit Konica Minolta pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC