...
Vuoden kartonkipakkaus yllättää sisällöllään
Kuva: Pro Carton.

Arvostetun Carton Excellence Award 2017 -pääpalkinnon on voittanut italialaisen Geometrie Cividâtin juomapakkaus. Se on tyylikäs ulkoapäin ja silmiä hivelevä sisältä.

Vuoden kartonkipakkauksen on valmistanut Lucaprint ruotsalaisen BillerudKorsnäsin kartongista. Cividât on premium-ginimerkki Pohjois-Italiasta.

Tuomariston mukaan ei ole epäilystäkään siitä, että pakkaus näyttää suljettuna visuaalisesti houkuttelevalta. Oikea wau-efekti syntyy sitten, kun pakkauksen avaa. Pakkauksen geometria ja pullon esillepano ovat hyvin vaikuttavia. Pullon muoto on osa tätä vaikutelmaa, mutta koko asetelma on hyvin harkittu ja pakkauksen osat toimivat hyvin yhdessä.

Tuomariston puheenjohtaja Satkar Giddan mukaan voidaan rehellisesti sanoa, että kilpailuun osallistuvat työt vain paranevat vuosi vuodelta.

”Pakkausten design on erittäin hyvin suunniteltu pitäen kuluttajat selkeästi mielessä, niin kuin pitääkin. Koko ala haluaa parantaa tekemistään ja etenee askel askeleelta”.

Uuden yleisöpalkinnon voitti turkkilaisen Lithosanin Ventor-Combi-lääkepakkaus. Se on tehty Metsä Boardin kartongista, kuten myös toisen sarjan voittajatyö. Stora Enson kartonkia oli käytetty kahden sarjan voittotöissä. Packnews tulee esittelemään lisää voittajatöitä myöhemmin.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset kilpailut Metsä Board Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC