Durstin inkjet-kone haastaa fleksopainamisen
Durst Tau 330 RSC -etikettipainokone.

Durstin uusi digitaalinen kahdeksanvärinen etikettipainokone haastaa yhtiön mukaan fleksopainamisen laadussa, nopeudessa ja värien käyttömahdollisuuksissa. Näin sanoo myös koneen ensimmäinen käyttäjä.

Beta-käytössä oleva kone esitellään ensi kertaa Labelexpo-messuilla syyskuun lopussa.

Durst Tau 330 RSC on UV-mustesuihkukone, jonka painoradan leveys on 330 mm. Koneen resoluutio on noussut aiemmista Tau 330 -malleista, ja on nyt 1200 x 1200 dpi. Väriasemia on kahdeksan, ja värit ovat uusia korkealaatuisia pigmenttivärejä. Durstin mukaan koneella voidaan tuottaa flekson tasoista painojälkeä, ja käytettävissä on lähes 98 % Pantone-värikartasta.

Koneen ensimmäinen beta-käyttäjä on brittiläinen The Label Makers -yhtiö. Toimitusjohtaja David Websterin mukaan yksi syistä hankkia kolmas Tau 330 -kone on uuden koneen nopeuden nouseminen 78 metriin minuutissa. Toinen syy on resoluution nousu ja uuden vihreän värin mahdollisuus. Nyt lähes koko Pantone-värikartta on käytettävissä painamisessa.

Uusi kone on saatavissa erikseen tai varustettuna digitaalisella in-line-laserstanssilla. Labelexpossa kone on yhdistetty Ometin viimeistelylaitteiden kanssa hybridiksi painolinjaksi.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-13

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Durst etiketit pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC