Kotelopakkauksia vauhdilla Pyrollin tehtaalta
Tehtaan liimalinjalla voidaan tehdä koteloiden liimauksia monipuolisesti. Kuva: Reino Lantto.

Pyrollin Takon kotelotehtaan uusi pitkälle automaattinen tuotantolinja on päässyt käyntiin, ja pakkauksia tulee linjalta vauhdilla.

Pyroll on investoinut Takon tehtaalla Tampereen Lielahdessa uuteen tekniikkaan noin viisi miljoonaa euroa. Täydellinen tuotantolinja on automatisoitu pitkälle ja yhtiön mukaan lajissaan ainoa Pohjoismaissa. Koneiden non-stop-logistiikan avulla taataan korkea tuotantovauhti ja joustavuus.

Pyroll järjesti uudistuneen tehtaan avajaisjuhlan elokuun lopussa. Pyroll Pakkauksen uusi toimitusjohtaja Mikael Svennas sanoi uuden tehtaan olevan vastaus tulevaisuuden haasteisiin. Joustavuus ja tehokkuus antavat mahdollisuuksia myös vientiin.

Tehtaalle hankittu Manrolandin suuri B1-formaatin offsetpainokone on nyt tuotannossa, ja sillä voidaan painaa jopa 18 200 arkkia tunnissa. Koneessa on seitsemän väriyksikköä, kaksi lakkausyksikköä ja ajonaikainen värinhallinta.

Takon tehtaalla on tuotantolinjassa pitkälle kehitettyjä viimeistelyratkaisuja. Uusi Masterworkin Duo Press stanssi ja foliointikone pystyy stanssaamaan sekä folioimaan samalla ajolla. Bobstin Expertfold - Bobstin Expertfold -liimakone pystyy tekemään monipuolisia liimauksia, jopa ikkunaliimausta integroidusti.

Tehtaalla valmistetaan kotelopakkauksia taivekartongista ja mikroaaltopahvista.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kartonkipakkaukset pakkauspainaminen Pyroll

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC