Suunnittelukilpailu kehittää pakkauksia lapsille

Stora Enson järjestämä Recreate Packaging 2018 -suunnittelukilpailu kutsuu muotoilun opiskelijoita ja ammattilaisia maailmanlaajuisesti kehittämään innovatiivisia elintarvikepakkauksia lapsille.

Näkö ohjaa makua, ja houkutteleva elintarvikepakkaus voi itse asiassa muuttaa yleisvaikutelman lisäksi makukokemusta. Recreate Packaging -suunnittelukilpailussa etsitään uusia kuitupohjaisesta, uusiutuvasta materiaalista toteutettavia pakkausideoita ja -ratkaisuja. Tällä kertaa kilpailun osallistujien tehtävänä on kehittää elintarvikepakkaus, joka tarjoaa houkuttelevan, hauskan ja nautittavan kuluttajakokemuksen lapselle.

Kilpailijat saavat Stora Ensolta runsaan materiaalipaketin, joka sisältää korkealaatuisia pakkauspapereita ja -kartonkeja ideoiden ja prototyyppien kehittelyyn. Asiantuntijoista koostuva tuomaristo arvostelee kilpailutyöt keväällä 2018. Ykköspalkinto sekä opiskelija- että ammattilaissarjassa on 5 000 euroa. Kilpailussa palkitaan myös "lasten suosikki" 2 000 eurolla ja verkkoäänestyksessä ratkeava "yleisön suosikki" 3 000 euron palkintosummalla.

"Modernit perheet ovat aktiivisia ja jatkuvasti liikkeellä, ja lapsilla on suuri vaikutusvalta ostopäätöksiin. On haastavaa suunnitella pakkaus, joka houkuttelee sekä lapsia että heidän vanhempiaan, mutta myös vähittäiskaupan jakeluporrasta. Nuoret ikäluokat tekevät valintojaan kriittisesti, joten pakkausten täytyy tarjota mukavuutta ja helppoutta elintarvikkeen nauttimiseen ja samalla tukea terveellistä syömistä ja kestävää kulutusta. Odotamme näkevämme kilpailussa uusia pakkausratkaisuja, joissa paperi- ja kartonkimateriaalin mahdollisuuksia hyödynnetään oivaltavasti parhaan tuotekokemuksen, muodon ja toiminnallisuuden aikaansaamiseksi", sanoo tuomariston puheenjohtaja Annica Bresky, Stora Enson Consumer Board -divisioonan johtaja.

Stora Enso on järjestänyt Recreate Packaging -kilpailua kahden vuoden välein vuodesta 2012 alkaen. Kilpailu on saanut laajaa kansainvälistä huomiota muotoilijoiden parissa, medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailuun voi ilmoittautua verkko-osoitteessa recreatepackaging.com 22.12.2017 mennessä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-04

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kilpailut pakkaussuunnittelu Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC