...
Nyhtökaura-yhtiö laajenee kansainvälisesti
Nyhtökauran uusissa pakkauksissa on näkyvässä osassa taiteilija Toni Halosen suunnittelema peto, joka etsii itselleen täydellisen proteiinin lähdettä.
Tina Hansen. Kuvat: Paulig.

Nyhtökaura-tuotteita valmistava Gold&Green Foods lanseeraa uusia tuotteita ja laajenee kansainvälisille markkinoille. Myös pakkauksia on uudistettu.

Suomessa Nyhtökaura-innovaation luomasta vegeruoan hypestä tunnettu Gold&Green Foods jatkaa vahvaa kasvuaan. Syksyn aikana Suomen markkinoille on tulossa uusia tuotteita ja pakkauksiin tulee tuore visuaalinen ilme, joka kuvaa koko yrityksen kasvutarinaa. Samalla tuotteen kansainvälistyminen käynnistyy Ruotsissa, jonne Paulig-konserni rakentaa uutta tehdasta.

Gold&Green Foods on Pauligin tiedotteen mukaan vakiinnuttanut asemansa yhtenä elintarvikealan vahvana toimijana Suomessa. Suomessa Järvenpään tehdas on kasvanut täyteen mittaansa ja valmistaa Nyhtökaura-tuotteita kaikkien kaupan ketjujen myyntiin. Syyskuusta alkaen tuotetta on saatavilla myös Ruotsista Ica-, Coop- ja Axfood-ketjuissa. Myös itse Nyhtökaura-tuotanto laajenee Ruotsiin, kun Mölnlyckeen valmistuu ensi kevään aikana uusi Paulig-konsernin tehdas, joka valmistaa tuotteita Ruotsin ja Euroopan markkinoita varten.

Nyhtökaura on saanut eurooppalaisen patentin, ja ruokateknologian kehittäminen on jatkossakin vahva osa Gold&Green Foodsia. Yrityksen teknologiajohtaja Reetta Kivelä on valittu Suomessa vuoden teknologiajohtajaksi.

”Panostamme jatkossa uusien teknologioiden luomiseen, ja samalla sovellamme myös nykyistä teknologiaa uusiin tuotteisiin. Syksyn aikana lanseeraamme markkinoille uusia tuotteita, jotka helpottavat erityisesti arjen ruoanlaittoa”, Reetta Kivelä kertoo.

Tina Hansenista uusi toimitusjohtaja

Gold&Green Foodsin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tina Hansen tukemaan yrityksen kasvutarinaa ja arjen johtamistyötä.

Tina Hansen tulee yhtiöön Pauligilta, jossa hän työskenteli konsernin Kahvi-liiketoiminnan vt. markkinointijohtajana. Sitä ennen hän työskenteli LEGO-yhtiön palveluksessa ja johti Pohjoismaiden myyntiorganisaatioita. Hän on myös toiminut markkinointi- ja myyntitehtävissä SCA Hygiene Product-yrityksessä sekä Arvid Nordquist Finlandin maajohtaja. Hän on opiskellut Svenska Handelshögskolanissa Helsingissä.

Gold&Green Foodsin perustajajäsenet jatkavat myös teknologiayrityksen kehittämistä yhdessä uuden toimitusjohtajan kanssa. Maija Itkonen on hallituksen jäsenenä vastuussa brändistä ja Reetta Kivelä toimii teknologiajohtajana.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-09-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus pakkaussuunnittelu Paulig

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC