...
Stockmann lanseeraa vastuullisempia kasseja
Stockmannin uusia ostoskasseja. Kuva: Stockmann.

Stockmann pyrkii vähentämään ostokassien kulutusta kampanjalla ja tuo valikoimiinsa uusia, vastuullisempia kassivaihtoehtoja.

Vähentääkseen ostoskassien kulutusta ja muovijätteen syntyä Stockmann laajentaa ostoskassien maksullisuuden koko tavarataloon syyskuun alusta alkaen. Samalla alkaa kampanja, jonka aikana Stockmann lahjoittaa 5 senttiä Itämeren suojeluun jokaisesta ostoskerrasta, jolloin asiakas ei osta uutta muovi- tai paperikassia. Asiakkaiden toivotaan suosivan kestokassia tai käyttävän aiemmin ostamaansa ostoskassia uudelleen.

Muutos on jatke Stockmannin vastuullisuustyölle. Muovisten kassien kulutusta on vähennetty tuomalla valikoimiin uusia, vastuullisempia kassivaihtoehtoja. Tavarataloissa on myynnissä Globe Hopen vanhoista mainoslakanoista sekä vanhoista purjeista tehtyjä kestokasseja. Stockmann Herkkujen valikoimissa on tilava kestokassi, jonka valmistusmateriaalista 85 % on uusiutuvaa sokeriruokoa. Kierrätysmuovin osuutta on lisätty muovikasseissa, jotka ovat nyt kaikki vähintään 80-prosenttisesti uusiomateriaalia. Paperikassit on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta.

”Haluamme osaltamme olla mukana tärkeän asian puolesta ja etsimme jatkuvasti keinoja pienentää toimintamme ympäristövaikutuksia. Uusi ja tyylikäs ostoskassivalikoimamme on osa tätä kehitystä. Luotan siihen, että monille asiakkaillemme ympäristöasiat ovat myös lähellä sydäntä ja he ymmärtävät, että kassien vähentäminen maksullisuuden kautta on ympäristön kannalta hyvä asia”, Stockmann Retailin johtaja Maiju Niskanen painottaa.

Lahjoituskampanja on toteutettu yhteistyössä WWF:n kanssa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-30

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
muovikassit myymälämarkkinointi paperikassit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC