Top Packaging Summit aktivoi toimintaan

Packbridgen järjestämä Top Packaging Summit kokoaa pohjoismaista pakkausklusteria jälleen yhteen syyskuussa. Tapahtuma aktivoi toimintaan kokonaan uudella tavalla.

Packbridge on kansainvälinen vuonna 2010 perustettu pakkaus- ja logistiikka-alan klusteri. Sen järjestämillä konferensseilla on ollut hyvä menestys. Syyskuussa 19.–20.9. järjestettävä uusin tapahtuma on herättänyt runsaasti mielenkiintoa, ja yli 250 osanottajaa odotetaan Malmon Stadionmässan-areenalle molempina päivinä. Näytteilleasettajia on noin 50.

Koko pakkausalan arvoketjun kattava konferenssi toimii nyt täysin uudella konseptilla, jossa avainpuhujat ja yritysten presentoijat esiintyvät rinnan viidessä eri osatapahtumassa.

”Uusi konsepti aktivoi kaikkia, puhujia, kävijöitä ja näytteilleasettajia. Se on otettu vastaan erittäin hyvin”, sanoo Johan Mårtensson, Packbridgen toimitusjohtaja.

Konferenssin aihealueita ovat materiaalit, laitteet, pakkaukset ja kiertotalous. Tapahtumassa tulee esiintymään myös 10 yritystä, jotka valittiin kilpailemaan palkinnosta omalla esityksellään. Nämä yritykset esiintyivät Packbridgen ”Start-Up-Day” -tapahtumassa Malmössä kesäkuussa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC