Niilo Pöyhönen Kotkamills Oy:n hallitukseen
Niilo Pöyhönen. Kuva: Kotkamills.

Kotkamills Oy on saanut hallitukseensa pitkään kartonki- ja pakkausalan johtotehtävissä toimineen Niilo Pöyhösen. Hän on ollut hallituksen jäsen elokuun alusta.

Niilo Pöyhösellä (KTM) on usean vuosikymmenen kokemus kartonki- ja pakkausteollisuuden johtotehtävistä, viimeksi Pyroll-konsernissa ja sitä ennen Stora Ensossa. Hänen laaja kokemuksensa kartonki- ja pakkausalalta sekä asiakaskunnan tuntemuksensa vahvistaa tiedotteen mukaan kartonkiliiketoimintaosaamista Kotkamills Oy:n hallituksessa.

 ”Olemme todella iloisia saadessamme Niilo Pöyhösen ainutlaatuisen kokemuksen tukemaan Kotkamillsin tulevaisuutta pakkauskartonkialan edelläkävijänä”, toteaa Kotkamills Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Puhakka.

 ”On hienoa päästä mukaan Kotkamillsin tiimiin. Kotkamillsin suojakerroskartongit ovat kauan odotettu kilpailukykyinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille muovipäällystetyille kuppi-, pakaste- ja muille pakkauskartongeille. Uskon että voin auttaa näiden uusien ratkaisujen kaupallistamisessa”, kertoo Niilo Pöyhönen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Kotkamills nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC