Nestlé investoi Juuan kastiketehtaaseen
Juuan tuotteet myydään Suomessa Puljonki-tuotemerkillä ja vientituotteet Oscar, Chef ja Maggi -tuotemerkeillä.

Nestlé aikoo investoida 7,9 miljoonaa euroa Juuan tehtaaseensa. Tehtaalla tehdään liemiä, kastikepohjia ja käyttövalmiita kastikkeita.

Nestlé osti Puljongin tehtaan vuonna 2012. Yhtiötä kiinnosti tehtaassa erityisesti ainutlaatuinen valmistustapa, jolla tuotteet tehdään. Tuotteet valmistetaan samoin kuin kotikeittiössä: paahtamalla ja keittämällä. Tämä uniikki valmistustapa on tehnyt tehtaan tuotteista haluttuja monissa ravintoloissa.

Juuan tehtaalla valmistetut tuotteet myydään Suomessa Puljonki-tuotemerkillä ja vientiin valmistetut tuotteet Oscar, Chef ja Maggi -tuotemerkeillä.

Tehtaalle hankitaan uusi uuni sekä lastaustelakka ja tehtaan automaatio uusitaan. Investoinnit tehdään vuoden 2018 loppuun mennessä ja ne lisäävät tehtaan tuotantoa selvästi. Uudistukset tuovat 15–20 uutta työpaikkaa Juuan tehtaalle. Ensimmäiset uudet työntekijät palkataan vuoden 2020 loppupuolella.

”Uusi uuni tulee olemaan selvästi tehokkaampi kuin nykyinen. Se tehostaa tuotantoa, koska raaka-aineistamme 85 prosenttia paahdetaan uunissa ennen keittämistä. Päivitämme myös koko tehtaan automaation huipputekniikan avulla”, sanoo Nestlén tehtaista Pohjoismaissa vastaava Maria Pinto.

Nestléllä on Suomessa Juuan tehtaan lisäksi myös lastenruokatehdas Turussa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-23

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus Nestlé

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC