...
Wipak menestyi Saksan pakkauskilpailussa
Wipakin Saksassa voittanut pussipakkaus. Kuva: Wipak.

Wipakin täysin alumiinivapaa salamipakkaus palkittiin kestävän kehityksen sarjassa German Packaging Award 2017 -kilpailussa. Wipak palkittiin myös toisessa sarjassa.

Wipakin itsestään seisova pussipakkaus on tehty digitaalisesti painetusta komposiittipaperista. Paperi on FSC-sertifioitua, ja digitaalinen painatus vähentää ympäristökuormaa. Tuomariston mukaan Wipakin pakkaus osoittaa, että pakkauksen ympäristövaikutuksia voidaan vähentää huomattavasti käyttämällä innovatiivisia materiaaliyhdistelmiä, vaihtoehtoisia materiaaleja sekä uusia tuotantotekniikoita.

Pakkauksen tilasi saksalainen lihanjalostaja Mar-Ko. Pakkauksen kehitti ja valmisti Wipakin Walsroden tehdas Saksassa. Tehdas sai myös toisen palkinnon pakkauslaitteiden sarjassa, jossa palkittiin Walsrodessa kehitetty ProDirect-pakkauspainokone. Se on mustesuihkutekniikalla toimiva painokone.

Tuomariston mukaan ensimmäistä kertaa tällainen painokone täyttää teolliset vaatimukset formaatin, yhteensopivuuden, värien ja sovellusmahdollisuuksien suhteen. Koneen työnkulku on täysin digitaalinen ja sillä voidaan tehdä monipuolisesti hyvinkin pieniä tuotesarjoja.

German Packaging Award on arvostettu pakkauskilpailu. Siihen osallistui nyt 200 tuotetta 12 maasta. Kilpailusarjoja oli kymmenen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-23

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kilpailut kuluttajapakkaukset Wipak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

LUETUIMMAT
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC