Kuva: Chep

Chepille tunnustusta yhteiskuntavastuusta

14.05.2020

Tuotantoketjuratkaisuja toimittava CHEP on saanut tunnustusta riippumattomalta arviointijärjestöltä EcoVadisilta Gold-tason tunnustuksen ja on yrityksen tiedotteen mukaan ainoa toimitusketjuyhtiö, joka on saavuttanut ylimmän luokituksen viitenä vuonna peräkkäin.

Tämä kultatason tunnustus myönnettiin CHEP Europelle sen ympäristöön, työelämän käytäntöihin, oikeudenmukaisiin liiketoimintakäytäntöihin ja toimitusketjuihin liittyvän ympäristötietoisen kehityksen ja saavutusten ansiosta.

EcoVadisin menetelmät perustuvat kansainvälisiin yritysten sosiaalisen vastuun normeihin, kuten Global Reporting -aloitteeseen, Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteeseen ja ISO 26000 -standardiin. Ne kattavat 198 luokkaa ja niiden avulla arvioidaan 60 000 yritystä 155 maassa.

CHEP on osa toimitusketjuratkaisuja toimittavaa Brambles Groupia, jonka liiketoiminta perustuu lavojen, laatikoiden ja konttien jakamiseen ja uudelleenkäyttöön. Konserni sijoittui hiljattain Dow Jonesin Barron’s-lehdessä maailman kestävimmäksi yritykseksi. Brambles saavutti tämän tunnustuksen keskittymällä ympäristöasioihin maailmanlaajuisesti toteuttamallaan kiertotalousmallilla ja varmistamalla, että työntekijät ovat yrityksen toiminnan ytimessä. Lisäksi yhtiö on allekirjoittanut YK:n Global Compact -aloitteen, ja sen kestävyystavoitteet vuodelle 2020 vastaavat pitkälti Yhdistyneiden kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita.

EcoVadis johtaa ensimmäistä toimittajien toiminnan kestävyyden varmistamiseen tähtäävää yhteistyöverkostoa 150 sektorilla 140 maassa. EcoVadisin luokitukset ja helppokäyttöiset seurantavälineet auttavat yrityksiä riskien hallinnassa ja pyrkimyksissä ekoinnovointiin maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa.

www.ecovadis.com

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä