...
...

Mikael Brunberg aloitti CHEPin Suomen maajohtajana 11.1.2021.

CHEPille uusi maajohtaja

20.01.2021

KTM Mikael Brunberg on valittu CHEPin Suomen maajohtajaksi 11. tammikuuta alkaen. Brunbergin päätehtävä tulee olemaan CHEPin vieminen vahvalle kasvu-uralle Suomessa. Brunbergin mukaan kasvu löytyy laaja-alaisesta yhteistyöstä ja perinteisten raja-aitojen ylittämisestä.
– Uskon yhteistyön voimaan, sillä juuri yhdessä tekemisessä piilee logistiikan mahdollisuudet parantaa tehokkuutta ja alentaa kustannuksia. Näen monia mahdollisuuksia tehdä entistä laajempaa ja perinteisiä rajoja rikkovaa yhteistyötä, sanoo Brunberg.

CHEPin laaja ratkaisujen valikoima ja tiivis, maailmanlaajuinen ammattilaisten verkosto tekevät jokaisesta tavarakuormasta tuottavamman ja ekologisemman.

– Elämme globaalissa maailmassa, jossa Suomi ja muut Pohjoismaat toimivat osana maailmanlaajuisia tavaravirtoja. CHEP on maailman suurin poolattujen lavojen toimittaja. Se antaa meille todellisen mahdollisuuden ja työkalut auttaessamme asiakkaitamme optimoimaan lavaratkaisujaan, Brunberg sanoo.

Brunbergilla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista myynnin ja liiketoiminnan kehityksen tehtävistä, brändäyksestä ja markkinoinnista sekä johtamisesta muun muassa British American Tobacco, Blanc Consulting ja Nepa Insight -yrityksissä.

– Vastuullisuus on minulle sydämenasia. On hienoa, että CHEPin liiketoimintamalli perustuu uudelleenkäytettävyyteen, sanoo Brunberg. Viime vuonna CHEP saavutti viisivuotistavoitteensa ja vähensi 20 prosenttia lavakohtaisia hiilidioksidipäästöjä.

– Ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi tarvitsemme vieläkin suurempia tekoja, ja siksi kuljemme kohti täysin jätteetöntä toimitusketjua. Laajalla, uudenlaisella yhteistyöllä ja yhteisellä vilpittömällä tahdolla voimme tehdä tulevaisuudesta paremman, uskoo Brunberg.

 

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä