...
...

Kuva: Carccu

Carcculle sertifikaatteja

16.09.2022

Carccu, sastamalainen paperisia pakkausmateriaaleja valmistava yritys, on saanut kaksi laadunhallintajärjestelmän sertifikaattia: ISO 9001 ja ympäristösertifikaatti ISO 14001.

– Sertifikaatit tarjoavat meille työkalut toimintamme kehittämiseen ja tukemiseen. Kyseessä on jatkuvan parantamisen järjestelmä. Työt eivät lopu siihen, kun todistukset roikkuvat kehyksissä seinällä. Asiakkaillemme ne kertovat paitsi laadusta niin myös luottamuksesta, toimitusjohtaja Lasse Borg toteaa.

Yrityksessä on tahtotila valmistaa ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja ympäristöä säästävillä menetelmillä. Yrityksen tuotannossa syntyvät jätteet kierrätetään ja uusia keinoja on keksitty energian säästämiseksi. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat kulkeneet yrityksen toiminnan ohjenuorina jo pitkään.

– Viime heinäkuussa yrityksille tuli voimaan vaatimus jätteidenlajittelusta. Meillä asia on ollut kunnossa jo monta vuotta, eikä meidän tarvinnut tehdä muuta kuin liimata astioihin oikeat tarrat. Prosessi on ollut meillä käynnissä jo vuosikausia, mutta nyt siitä on ulkopuolisen tahon myöntämä sertifikaatti todisteena, Borg kertoo.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä