...
...

Brunbergin Suukko saa uuden pakkauksen

03.03.2020

Brunberg uudistaa klassikkotuotteensa Suukon pakkauksen. Suukko tuli tuotantoon vuonna 1951 ja on ollut yksi Brunbergin tunnetuimmista tuotteista siitä lähtien. Uudessa pakkauksessa ei enää ole suutelevia afrikkalaisia. Kuvituksena on 1950-luvun Porvoo-maisemaa.

Tuotteena Suukko on lajinsa ainoa Suomessa. Näitä suklaakuorrutettuja vaahtomakeisia valmistetaan vain Brunbergin tehtaalla Porvoossa.

Makeistehdas Brunberg on tehnyt pakkausuudistustyötä tuote kerrallaan viime vuosien aikana. Tavoitteena on pidetty kaikkien pakkausten uudistumista ennen yrityksen 150-vuotisjuhlavuotta, jota vietetään ensi vuonna.

”Näin perinteisen, jo useamman sukupolven muistoissa elävän tuotevalikoiman pakkausuudistus on tehtävä huolella ja harkiten”, kertoo Brunberg Oy:n toimitusjohtaja Katarina Enholm.

Pakkausuudistus aloitettiin Alku-tuoteperheestä ja Tryffeleistä. Iso Suukko-rasia oli viimeinen, mutta ei suinkaan vähäisin uudistus. Aikataulussa kuitenkin pysyttiin hyvin ja työ valmistuu juuri sopivasti juhlavuoden kynnyksellä.

Uusi rasia kauppoihin kevään aikana

Aiemmin uusitut pienet Suukko-rasiat otettiin Enholmin mukaan hyvin vastaan. Ison Suukko-rasian uudistaminen on ollut tärkeä ja pitkä prosessi. Brunbergilla ollaan hyvin tyytyväisiä uuteen pakkaukseen, joka valloittaa kauppojen hyllyt kevään aikana.

”Rasiassa on jotain uutta, jotain vanhaa ja siitä henkii brändin ydin: perinteiden vaaliminen, porvoolaisuus ja hyvät makumuistot. Kuvituksessa on 1950-luvun Porvoo-maisemaa. Pakkauksen koko, värit ja materiaali ovat pysyneet samoina. Toimme myös hiukan lisää informatiivisuutta pakkaukseen. Mausta kertova piktogrammi helpottaa oikean maun valintaa ja lajitteluohjeet kierrättämistä”, Enholm kertoo.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä