Bonnen tetrapakkauksiin pakkaukseen kiinni jäävä korkki

JULKAISTU: 2022-11-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18

Bonnen tetrapakkauksissa siirrytään EU:n uuden SUP -direktiivin mukaisesti käyttämään uusia HeliCap™ 26 Pro -korkkeja, jotka eivät irtoa kokonaan pakkauksesta. Korkki avataan kiertämällä auki, ja suljetaan painamalla kiinni. Uudet korkit voi kierrättää pakkauksen kanssa pahvinkeräykseen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Blue Ocean Closures lanseeraa uuden korkin kartonkisille nestepakkauksille

Blue Ocean Closuresin uusi kuidusta valmistettu korkki on kehitetty erityisesti aseptisesti pakatuille pitkään säilyville tuotteille kuten mehuille, kasvipohjaisille juomille ja keitoille.
BOC-Overcap-1024x683-1000x1400x(1)

PPWR siirtyi askeleen lähemmäs

EU:n ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunta (ENVI Environment, Public Health and Food Safety) on hyväksynyt kompromissin, joka syntyi parlamentin, neuvoston ja komission välillä. Tämä tarkoittaa, että pakkaus- ja pakkausjätteiden asetuksen (PPWR) hyväksyminen tuli askeleen lähemmäksi.
EU-1x

Yhdistämällä paperin ja muovin Arla säästää 32 tonnia muovia vuodessa

Trendi muovipakkausten korvaamiseksi paperin ja muovin yhdistävillä pakkauksilla jatkuu, samoin valmistajien kyseenalaiset perustelut, että ne ovat ympäristön kannalta parempi vaihtoehto.
Arla Orig

Metsä Board investoi nykyisiin tehtaisiin

Metsä Board on tiedottanut hylänneensä suunnitelman perustaa taivekartonkitehdas Kaskisiin. Sen sijaan yhtiö suunnittelee laajoja investointeja nykyisiin tehtaisiin ja uusien tuotevaihtoehtojen kehittämistä Simpeleen, Kyron ja Husumin tehtailla.
metsäx