...
...

Kuva: Sulapac

Biopohjainen korkki premium-tuoksupullolle

28.09.2021

Chanel julkisti uudet Les Eaux De Chanel -hajustepullon korkit, jotka on valmistettu biopohjaisesta Sulapac-materiaalista.

Vuonna 2018 markkinoille tuotu Les Eaux De Chanel -sarja sai innoituksensa Coco Chanelin suosikkipaikoista, ja tuoksusarja suunniteltiin alusta asti kestävyyttä silmällä pitäen. Sen lasiset hajuvesipullot ovat ohuempia ja kevyempiä, mikä tarkoittaa pienempää määrää raaka-aineita sekä kuljetuksen pienempiä ympäristövaikutuksia. Myös sekundääripakkauksen materiaali vaihdettiin yksinkertaiseen, pinnoittamattomaan kartonkiin kierrätettävyyden parantamiseksi.

Nyt kaikki Les Eaux De Chanel -sarjan tuoksujen 125 ml:n pullot suljetaan biopohjaisella korkilla, jonka Chanel on kehittänyt yhteistyössä Sulapacin kanssa. Suomalainen startup ja Chanel-tiimi työstivät metsäteollisuuden sivuvirroista saatavasta raaka-aineesta valmistettua korkkia kahden vuoden ajan. Chanelin tiukkojen standardien mukaisesti jokainen yksityiskohta on harkittu huolellisesti, ja lopullisen version saavuttaminen vaati peräti 48 yritystä.

– Tämä ensimmäinen tuotelanseeraus yhteistyössä Chanelin kanssa on meille merkittävä virstanpylväs. Se todistaa, että Sulapac täyttää korkeimmat laatuvaatimukset, toteaa Sulapacin perustaja ja toimitusjohtaja Suvi Haimi.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä