...
...

Kuva: Boxon

Biohajoavat pakkaustäytteet suojaavat tuotetta

29.10.2021

AirWave-ilmatyynykalvoja käytetään tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Hyvin tuetut ja suojatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan, mikä vähentää kuljetuksissa tapahtuvia rikkoutumisia ja vahingoittumisia. Verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

PaperWave BIO -materiaalit ovat erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät pakkauspaperin ja ilmatyynyn edut. Ilma lisätään täytepaperiin, mikä vähentää materiaalin käyttöä noin 95–99 prosenttia. Ilmatyynyt ovat joustavia, kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja helposti hävitettäviä.

Kalvorakenne koostuu FSC-sertifioidusta kierrätetystä paperikerroksesta ja tärkkelysseostiivistekerroksesta, joka on laminoitu paperille. Erittäin ohut tiivistekerros on valmistettu vahvasta biohajoavasta ja kompostoitavasta biokalvosta, joka on yhdistetty kierrätettyyn paperikerrokseen luonnollisella liimalla. Tuote on biologisesti hajoava DIN EN 13432 -standardin mukaisesti.

AirWave BIO -kalvot koostuvat uudenlaisesta perunatärkkelyksestä valmistetusta muovimateriaalista, jossa ei ole lainkaan muovia pehmentäviä aineita. Materiaali on täysin biohajoavaa, ja sille on myönnetty OK Compost HOME -sertifikaatti. Pakkausmateriaali voidaan siis hävittää kotikompostissa tai kompostorissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä