...
...

BEWI ja Jackon ovat nyt yhtä

24.10.2022

BEWI ja Jackon toimivat jatkossa yhtenä yrityksenä. Kahden yrityksen yhdistyminen kasvattaa tuotevalikoimaa ja tuo synergiaetuja mm. hankinnasta, logistiikasta, tuotemyynnistä ja tuotantoprosessien optimoinnista.

BEWI on vuodesta 2014 lähtien ostanut yli 30 yritystä Euroopasta. Liiketoiminnan kasvattaminen on yhtiön tiedotteen mukaan vakiinnuttanut yrityksen aseman Euroopan talousalueella.

Suomen, Norjan ja Ruotsin kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet yrityskaupan. Jotta kauppa voitiin toteuttaa, luopui BEWI Suomessa Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätöksellä EPS-eristetehtaistaan. Jackon Finlandiin yhdistyy Kaavilla sijaitseva BEWI-konsernin XPS-tehdas, eli päällekkäisiä toimintoja ei muodostu. Yhdistymisen myötä BEWI-konserni saa 935 uutta työntekijää ja 20 tuotantolaitosta lisää. Ennen yrityskauppaa BEWI-konsernissa työskenteli noin 2 300 henkilöä.

Norjalainen vuonna 1980 perustettu BEWI on kansainvälisesti toimiva pakkaus-, komponentti- ja eristysratkaisutoimittaja. Yritys on sitoutunut edistämään kiertotaloutta koko arvoketjussa aina raaka-aineen tuotannosta lopputuotteiden kierrätykseen asti. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä