...
...

Avery Dennison esittelee Labelexpossa sekä uusia kiinnitysratkaisuja että älytarratuotteita. Kuva: Avery Dennison.

Avery Dennison aikoo mullistaa etikettialaa

29.08.2019

Etikettialan johtaviin materiaalien toimittajiin kuuluva Avery Dennison lupaa esitellä mullistavaa etikettien ja tarrojen kiinnitystekniikkaa Labelexpo Europe 2019 -messuilla syyskuussa Brysselissä. Messuilla on myös mahdollisuus tavata yrityksen teknisiä asiantuntijoita ja tuotekehityksen pioneereja. Luvassa on lukuisia tuoteuutuuksia mm. autojen teippaukseen ja terveydenhoidon tuotteisiin.

”Yrityksemme pitkäaikainen sitoutuminen sekä investoinnit materiaalitekniikkaan ja tuotekehitykseen ovat mahdollistaneet käsityksemme mukaan käänteentekevän kiinnitysratkaisun, joka esitellään messuilla”, sanoo Jeroen Diderich, vice president and general manager, Label and Graphic Materials Europe.

Diderichin mukaan yrityksen World of Science -osasto tulee esittelemään myös monia muita jännittäviä innovaatioita. Niiden avulla etikettien tuottajat voivat saada kasvua tuotteilla, jotka täyttävät vaativien teollisuuden alojen määräykset ja EU:n säätelyn vaatimukset. Niiden avulla voidaan myös vähentää ympäristökuormaa.

Avery Dennison tulee esittelemään messuilla mm. uusia tuotteita autojen teippaukseen sekä lääketeollisuuteen ja terveydenhoitoon. Uusi kylmätuotteiden liima auttaa terveydenhoidossa ja luminesenssipäällystys on turvaratkaisu lääkepakkauksiin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä