...
...

Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi on tyytyväinen uuden linjan toimintaan. Kuva: Ishida.

Automaattinen linja tehostaa salaatin pakkaamista

07.08.2019

Ishidan toimittama automaattinen pakkauslinja on tehostanut Fresh Servantin salaattiaterioiden pakkausten tuotantoa. Jopa 40 pakkausta minuutissa valmistava linja on myös painanut hävikin alle prosentin. Investointi on mahdollistanut kasvavan kysynnän tyydyttämisen ja uutta linjaa harkitaan jo.

Fresh Servant on Suomen suurimpia salaattiaterioiden valmistajia. Yritys on tyytyväinen investointiin ja hyvään yhteistyöhön Ishidan kanssa laitteiston asennuksessa ja henkilökunnan kouluttamisessa.

”Ishidan linja on parantanut merkittävästi kykyämme vastata kuluttajapakattujen salaattien kasvavaan kysyntään. Keskustelemme nyt jo toisen ja vielä nopeamman linjan hankkimisesta”, kertoo Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi.

Ishidan toimittama linja sisältää salaattikulhojen käsittelylaitteet, annosten syötön moniosaisiin vaakoihin, kulhojen täyttöjärjestelmän, kannen sulkemisen sekä yhdistetyn metallin ilmaisemisen ja kontrollivaa´an. Lisäksi Fresh Servant on asentanut linjalle pussien lisääjärobotin, etiketöintilaitteen ja visuaalisen tarkastusjärjestelmän.

Uusi järjestelmä tuottaa työntekijää kohti noin 350 salaattiannosta tunnissa, kun manuaalisessa tuotannossa päästiin 150 annokseen.

Fresh Servant on vuonna 1995 perustettu yritys, jonka omistaa Snellman-perhe. Yrityksen liikevaihto on 64,5 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä yli 420.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä