...
...

Kuva: Orfer

Automaatiojärjestelmällä tehokkaampaa pakkaamista

19.05.2021

Orfer Oy toimittaa KiiltoClean Oy:lle kodinpuhdistusaineiden laatikoimiseen ja lavaamiseen automaatiojärjestelmän, joka tehostaa tuottavuutta, auttaa vähentämään pakkausmateriaalia ja tehostaa kuormalavojen täyttöä. Järjestelmä toimitetaan KiiltoClean Oy:n Hankasalmen tuotantolaitokselle syksyllä 2021. Automaatiojärjestelmä suunnitellaan, rakennetaan ja testataan Orferin tiloissa Orimattilassa. 

Automaatiojärjestelmä kattaa yksittäispakatun tuotteen pakkaamisen myyntilaatikoihin ja edelleen kuljetusvalmiiksi kuormalavoille. Orferin Formeca-ryhmäpakkauskone muodostaa myyntilaatikon kodinpuhdistusainepullojen ympärille ja laatikon saumat suljetaan Kiillon kuumaliimalla. Ryhmäpakkauskoneella muodostettu laatikko vähentää myyntipakkaukseen tarvittavan kartongin määrää jopa viidenneksen perinteiseen pahvilaatikkoon verrattuna. 

– Loppupakkauksen automatisoinnin myötä voimme tehostaa toimintaamme ja olla entistä kilpailukykyisempiä. Ratkaisu edesauttaa myös työssä jaksamista, kun henkisesti ja fyysisesti kuluttava pakkotahtinen sekä toistoliikkeitä sisältävä työvaihe voidaan automatisoida. Wrap Around -laatikoiden myötä voimme muuttaa myös pakkausratkaisuamme ympäristöystävällisempään suuntaan, mikä on linjassa Lupaus Ympäristölle -projektimme kanssa. Valinnassa painoi myös Orferin ratkaisun hyvät etävalvontavalmiudet sekä referenssit, laatu ja kotimaisuus, kertoo KiiltoClean Oy:n tuotantopäällikkö Anssi Manninen. 

– Orferin toiminnan ydin on auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaa ja pienentämään ympäristöjalanjälkeä, joka syntyy tuotteen toimittamisesta loppukäyttäjälle, kertoon Orfer Oy:n toimitusjohtaja Jussi Muikku. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä