Auraprintin toimitusjohtaja vaihtuu

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-03-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Turkulainen painotalo Auraprint Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.4. alkaen, kun Jussi Oksanen siirtyy etikettipainon johtoon edellisen toimitusjohtajan Ilkka Ylipotin jäädessä eläkkeelle.   

Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja Jussi Oksanen on toiminut vuodesta 1996 lähtien UPM Raflatacin myynnin ja liiketoimintojen johtajana Suomessa ja useissa ulkomaisissa yksiköissä. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri (metsänhoitaja). Siirtyminen etikettimateriaalien puolelta materiaalien käyttäjän eli painotalon johtoon on luonteva askel. Ala ja sen toimijat ovat tuttuja, joten verkostoja on paljon.

–Asiakaskunta on hyvin laaja ja monipuolinen, joten siihen tutustuminen vie oman aikansa. Innolla odotan pääseväni tapaamaan asiakkaitamme ja tutustumaan paremmin tuotevalikoimaan, Oksanen sanoo.

Ilkka Ylipoti jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Auraprint Oy on Ylipotin toimitusjohtajakaudella tehnyt positiivista ja hyvää tulosta. Jussi Oksanen saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Auraprint Oy lujittanut markkinaosuuttaan Suomen etikettimarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Auraprint toimittaa etikettejä kaikille pakkaavan teollisuuden aloille elintarvikkeista juomiin, alkoholiin, teknokemiaan ja kulutustavaroihin.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Uusi työkalu mittaa kitkakertoimen helposti

Pakkauskoneen käyttäjille ja muille on kehitetty uusi työkalu, joka arvioi nopeasti kitkakertoimen (COF) pakkauskalvoilla. Tästä on hyötyä, kun pakkauskone tarvitsee optimaalisen toimintansa vuoksi kalvon, jolla on tietty kitkakerroin.
COF_indicator_Tentoma

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx