...
...

Jussi Oksanen aloittaa Auraprintin toimitusjohtajana 1.4.2022.

Auraprintin toimitusjohtaja vaihtuu

04.03.2022

Turkulainen painotalo Auraprint Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.4. alkaen, kun Jussi Oksanen siirtyy etikettipainon johtoon edellisen toimitusjohtajan Ilkka Ylipotin jäädessä eläkkeelle.   

Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja Jussi Oksanen on toiminut vuodesta 1996 lähtien UPM Raflatacin myynnin ja liiketoimintojen johtajana Suomessa ja useissa ulkomaisissa yksiköissä. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri (metsänhoitaja). Siirtyminen etikettimateriaalien puolelta materiaalien käyttäjän eli painotalon johtoon on luonteva askel. Ala ja sen toimijat ovat tuttuja, joten verkostoja on paljon.

–Asiakaskunta on hyvin laaja ja monipuolinen, joten siihen tutustuminen vie oman aikansa. Innolla odotan pääseväni tapaamaan asiakkaitamme ja tutustumaan paremmin tuotevalikoimaan, Oksanen sanoo.

Ilkka Ylipoti jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Auraprint Oy on Ylipotin toimitusjohtajakaudella tehnyt positiivista ja hyvää tulosta. Jussi Oksanen saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Auraprint Oy lujittanut markkinaosuuttaan Suomen etikettimarkkinoilla viimeisten vuosien aikana. Auraprint toimittaa etikettejä kaikille pakkaavan teollisuuden aloille elintarvikkeista juomiin, alkoholiin, teknokemiaan ja kulutustavaroihin.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä