...
...

MPS:n ja Auraprintin henkilöt uuden painokoneen ääressä. Toinen vasemmalta on Mika Lehtimäki. Kuva: MPS.

Auraprint hankki joustavaa lisäkapasiteettia

20.11.2019

Auraprint Oy on hankkinut 10-värisen MPS-fleksopainokoneen laajentaakseen tuotantoaan. Koneella voidaan painaa itsekiinnittyviä etikettejä, vyöte-etikettejä sekä linerless-etikettejä. Uusi kone on jo otettu käyttöön Auraprintin tuotannossa.

MPS:n tiedotteen mukaan uusi kone on täysin automatisoitu MPS EFA 530 -painokone. Sillä voidaan painaa monelle eri materiaalille tehokkaasti. Kone on kapasiteetiltaan Suomen suurin kapean radan fleksopainokone.

”Olemme kartoittaneet mahdollisuuksia kapasiteetin kasvattamiseen palvellaksemme asiakkaitamme. Uusi MPS-painokone lisää tuottavuutta ja kapasiteettiamme”, sanoo Auraprintin tekninen päällikkö Mika Lehtimäki.

Auraprint on ollut Suomessa edelläkävijä linerless-etikettien tuottamisessa. Kuva: Auraprint.

Auraprint aloitti Suomessa ensimmäisenä pohjapaperittomien linerless-etikettien painamisen. Niiden suosio on kasvanut, kun tarvitaan lisää tilaa tekstille pakkauksissa. Ne ovat myös ympäristön kannalta hyvä valinta, sillä jätettä syntyy vähemmän. Lehtimäen mukaan uusi kone antaa lisää joustavuutta näiden etikettien painamiseen.

Auraprint valitsi MPS:n tekniikan erityisesti erinomaisen laadun vuoksi nopeassa painamisessa. Myös tekniset innovaatiot kuten etähallinta ja MIS-liitäntä vaikuttivat valintaan.

Koneen käyttöönotto sujui nopeasti ja mutkattomasti Lehtimäen mukaan.

MPS on merkittävä flekso- ja offsetpainokoneiden toimittaja etikettien ja joustopakkausten tuottajille.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä