...
...

Korpikuusikon Hunaja on tuonut markkinoille yhtenäisen valikoiman, jonka pakkaukset korostavat laatuhunajan vaikutelmaa. Kuva: Metsä Board.

Artesaanihunajalle ekologinen pakkauskonsepti

11.09.2019

Korpikuusikon Hunaja luottaa pakkauksissaan Metsä Boardin kartonkeihin ja pakkaussuunnitteluosaamiseen. Korkealuokkaisen hunajan tuottaja on tuonut markkinoille yhtenäisen valikoiman, jonka pakkaukset korostavat laatuhunajan vaikutelmaa. Settiin kuuluvat yksittäispakattu hunaja, lahja-, verkko- ja kuljetuspakkaukset sekä lattialle ja pöydälle sijoitettavat myymälätelineet.

Yhtenäisen ilmeen omaavat pakkaukset on valmistettu Metsä Boardin kartongeista ja ne ovat myös Metsä Boardin suunnittelemia. Pakkaukset valmistivat Prem, CadPack ja Pa-Hu Suomessa sekä Werner Kenkel Puolassa.

”Visioni on valmistaa lahjoja, ei pelkästään hunajaa. Elegantti, laadukas pakkaus tuo hunajalle selkeää lisäarvoa. Minulle on tärkeää, että pakkaukset on valmistettu kestävästi käyttäen uusiutuvia raaka-aineita. Halusin välittää tämän myös hunajan ostajille, ja sen vuoksi painoimme kertomuksen pakkausmateriaalin alkuperästä lahjapakkauksen kanteen”, sanoo Teemu Aittamaa, Korpikuusikon Hunajan perustaja.

Näyttävää pakkauskonseptia luotaessa oli tärkeää jatkaa tuotteen bränditarinaa. Kartonkimateriaali ja pakkausdesign tukevat brändikokemusta – pakkauksen luonnollinen ja orgaaninen pinta sekä erikoistehosteet kutsuvat koskemaan ja tuntemaan.

”Tarkat yksityiskohdat kuten kultafolioinnilla tehdyt mehiläiset ja hunajakennot heijastavat brändin laatua ja puhdas valkoinen pinta maailmanluokan hunajan puhtautta. Vahva, mutta kevyt kartonki suojaa hunajaa ja kestää hyvännäköisenä läpi logistiikkaketjun”, kertoo Metsä Boardin EMEA- ja APAC-alueiden Packaging Services Director Ilkka Harju.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä