...
...

Umka Color on GD2-monikerroskartonki, jonka etupuoli on valkoinen ja tausta harmaa. Kuva: Umka.

Antalikselta uusi kierrätyskartonki pakkauksiin

29.08.2019

Antalis on saanut valikoimaansa uuden tiedotteen mukaan taloudellisen, ympäristöystävällisen ja korkealaatuisen WLC-kierrätyskartongin. Umka Color soveltuu erinomaisesti kartonkipakkauksiin ja sillä on erinomaiset painatus- ja jälkikäsittelyominaisuudet.

Umka Color on GD2-monikerroskartonki, jonka etupuoli on valkoinen ja tausta harmaa. Umka Color soveltuu erinomaisesti kartonkipakkauksiin – oli kyseessä sitten elintarvikkeet, makeiset, kauneus- ja kemikaalituotteet, lääkkeet, elektroniikka tai varaosat – myös automaattipakkauslinjoille.
Kartongille suositellut painomenetelmät ovat offset-, flekso- ja seripainatus. Suositellut jälkikäsittelymenetelmät ovat laminointi, foliointi ja leikkaus.

Kartongin päälikerros on kolme kertaa päällystetty ja siihen on käytetty joko valikoiduista kierrätyskuiduista valmistettua sellua tai valkaistua kemiallista sellua. Tausta on kerran päällystetty ja siihen on käytetty valikoidusta kierrätyskuiduista valmistettua sellua. Kierrätyssellun osuus on 80–100 prosenttia.

Umka Color on ISEGA-sertifioitu, joten se voi olla kosketuksissa kuiviin, mutta ei rasvaisiin elintarvikkeisiin. Kartongin valmistaja on serbialainen Umka-kartonkitehdas.

Keväällä Antaliksen valikoimaan tulivat myös uudet graafiset kierrätyspaperit. Mondin valmistaman Nautilus-valikoiman paperit on tehty kokonaan kierrätysmateriaalista. Suomen markkinoille tuli luonnonvalkoinen Nautilus Classic -valikoima.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä