...
...

Annica Bresky on tällä hetkellä Stora Enson Consumer Board -divisioonan johtaja. Kuva: Stora Enso.

Annica Bresky Stora Enson toimitusjohtajaksi

25.09.2019

Stora Enson hallitus on nimittänyt Annica Breskyn, 44, konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.12.2019 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström jatkaa toimessaan siihen asti. Annica Bresky on tällä hetkellä Stora Enson Consumer Board -divisioonan johtaja.

”Toivotamme Annica Breskyn lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä. Hän tuo mukanaan laajaa kokemusta alaltamme, ja hänellä on vahva tausta liike-elämässä. Hän sopii mielestämme parhaiten jatkamaan Stora Enson strategian ja liiketoimintojen kehittämistä. Annicalla on sekä vankkaa osaamista kasvun ja toiminnallisen erinomaisuuden edistämisestä että vahva painotus asiakkaisiin ja innovaatioihin. Hän soveltuu hyvin johtamaan vastuullisen uusiutuvien materiaalien yhtiömme muutosta”, sanoo Stora Enson hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta.

”Tämä tehtävä on minulle suuri kunnia. Odotan innolla mahdollisuutta rakentaa Stora Enson tulevaisuutta yhdessä pätevien tiimiemme kanssa. Asemamme mahdollistaa kasvun yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pystymme tukemaan heidän liiketoimintaansa kestävien ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Vahvistamme edelläkävijän asemaamme ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä yhdessä kollegoidemme, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa eri puolilla maailmaa”, kertoo nimitetty toimitusjohtaja Annica Bresky.

”Olen nauttinut työstäni Stora Ensolla suuresti. Luovutan tehtäväni mielelläni Annicalle ja toivotan hänelle onnea uudessa roolissaan. Keskityn viimeisten kuukausieni aikana tukemaan toimitusjohtajan vastuiden sujuvaa siirtoa seuraajalleni”, sanoo väistyvä toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Sundström aloitti työnsä Stora Ensossa talousjohtajana vuonna 2012 ja siirtyi paperi- ja puutuoteliiketoimintojen johtoon vuonna 2013. Hänestä tuli Stora Enson toimitusjohtaja elokuussa 2014. Sundström ilmoitti jättävänsä paikkansa elokuun lopussa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä