...
...

Amazon investoi räätälöidyn kokoisia laatikoita valmistavaan yritykseen

24.11.2021

Amazonin vuonna 2020 perustama The Climate Pledge Fund –pääomarahasto sijoittaa yrityksiin, jotka auttavat Amazonia toteuttamaan sitoumustaan, jonka tavoitteena on saada Amazon hiilineutraaliksi vuoteen 2040 mennessä. Nyt rahasto on investoinut CMC Machinery-nimiseen yritykseen.

CMC Machineryn tekniikalla suunnitellaan ja valmistetaan kullekin lähetykselle optimoidun kokoisia kuljetuslaatikoita, jotka on räätälöity kunkin tilauksen tuotteiden mittojen mukaan. Investoinnin tavoitteena on vähentää lähetysten kuutiotilavuutta keskimäärin 24 prosentilla. Kun pakkausten koko on optimoitu lähetettävän tavaran kokoon, myös muovipehmusteiden tarve vähenee. Tavoitteena on vähentää miljardi muovista ilmatyynyä vuoden 2022 loppuun mennessä.

– Investointi vahvistaa entisestään pitkäaikaista kumppanuuttamme Amazonin kanssa ja yhteistä sitoutumistamme verkkokaupan pakkauksiin liittyvien ympäristövaikutusten vähentämiseen. Olemme ylpeitä siitä, että teknologiastamme on tullut aktivaattori, joka edistää siirtymistä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta, sanoo Francesco Ponti, CMC Machineryn toimitusjohtaja ja strategisen liiketoiminnan kehitysjohtaja Amazonin tiedotteessa.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä